Werken met de Omgevingswet: hoe doe je dat?

Cursus

In deze 9-daagse cursus verdiep je je in complexe projecten en processen.  De complexiteit kan zitten in het programma, de ambities, de techniek en regelgeving, maar ook in betrokken partijen als samenwerkingspartners en belanghebbenden. En de complexiteit kan zitten in het proces, de communicatie, het team en het besluitvormingsproces.

Het omgaan met complexiteit staat in deze cursus centraal. Waar heb je nog invloed op en hoe kun je sturing geven aan de situatie waarin je zit?

De consequenties van de nieuwe Omgevingswet die in 2021 zijn intrede zal doen worden ook meegenomen in de cursus. Hoe kun je nog meer ruimte geven aan initiatiefnemers? Door middel van trainingen en praktijkopdrachten maak je kennis met dit onderdeel.

Praktische informatie

Locatie: Velp
Kosten: 3.600,- euro vrij van BTW
Startdatum: 15 januari 2021
Cursusduur: 9 lesdagen (waarvan 1 dag toetsing)
Lestijden: 09.30 uur – 16.30 uur
Lesdag: vrijdag

Draagt uw werkgever premie af aan Colland Arbeidsmarkt? Dan kunt u of uw werkgever wellicht subsidie aanvragen voor het volgen van deze cursus. Meer informatie vindt u hier.

Meer weten?

Download het programma voor uitgebreide informatie over deze cursus of neem contact met ons op via 058 284 61 71 of info.tc@hvhl.nl

Van Hall Larenstein behoudt zich het recht voor om wijzigingen in een studieprogramma en de inhoud aan te brengen indien zij dit nodig acht voor het bereiken van het resultaat of in geval van overmacht. Van Hall Larenstein behoudt zich tevens het recht voor wijzigingen aan te brengen in organisatie en personele inzet.

Brochure 'Werken met de Omgevingswet: hoe doe je dat?' Download(pdf - 9MB)
Interesse in deze cursus? Meld u aan!