Profielwerkstukken

Ga je een profielwerkstuk maken? Wij helpen je graag op weg. Onze opleidingen behandelen namelijk ontzettend veel boeiende onderwerpen, die je ook voor je profielwerkstuk kunt gebruiken.

Voor een aantal van die onderwerpen hebben we basisinformatie verzameld: idee├źn voor onderwerpen, onderzoeksvragen die je kunt stellen en de (eerste) informatiebronnen die je hiervoor kunt raadplegen.  Je vindt de mogelijke onderwerpen hieronder. Heb je een vraag voor je profielwerkstuk, neem dan contact met ons op.

Mogelijke onderwerpen

PWS-prijs Food Valley Netwerk

Van Hall Larenstein looft samen met Aeres Hogeschool Wageningen en de Christelijke Hogeschool Ede een prijs uit voor het beste profielwerkstuk binnen het thema Groen en Gezond. Maakt jouw profielwerkstuk kans? Klik hieronder voor meer info en doe mee!

Ik wil meedoen aan de prijsvraag Food Valley Klik hier

Informatievaardigheden

Voor het vinden van betrouwbare en juiste informatie is het belangrijk het zoekproces systematisch aan te pakken. Voor hbo-studenten is er de online instructie Informatievaardigheden HBO Groen. Hierin leer je hoe je snel en systematisch informatie kunt zoeken, selecteren en evalueren. Ook voor middelbare scholieren kan deze instructie handig zijn.