Open dag

Informatieavond 28 maart 2019 in Velp en 11 april 2019 in Leeuwarden

Alle open dagen zijn geweest, maar wil je graag nog een keer langskomen dan ben je welkom op de informatieavond in Velp op 28 maart en op donderdag 11 april in Leeuwarden.

Ben je examenkandidaat en ben je nog aan het twijfelen? Wil je je voor 1 mei inschrijven maar heb je nog vragen over een van onze opleidingen? Zoek je extra informatie over studeren aan het hbo, toelating, het financiële leenstelsel, inschrijving of studeren met een functiebeperking?

Speciaal hiervoor organiseren we informatieavond(en).

Scholieren die in 2020 examen doen zijn deze avond ook van harte welkom, maar door het kleinschalige karakter en de specifieke voorlichtingen verwijzen we je liever door naar de open dag in november of naar één van de meeloopdagen in studiejaar 2019-2020.

Na inschrijving ontvang je via de mail uiterlijk 1 week van te voren het uitgebreide programma. De programma’s  staan binnenkort ook online.

Voorbereiding

De meeste scholieren hebben best wat vragen, want op een hbo gaat het allemaal wat anders dan op je huidige school. Goed voorbereiden kan je helpen om jouw vragen beter te beantwoorden. Bekijk bijvoorbeeld samen met je ouders of verzorgers de informatie op onze opleidingspagina's en bereid vragen voor die je aan de docenten en of studenten wilt stellen. Hier vind je een lijst met voorbeeldvragen. Wist je bijvoorbeeld dat er ook meeloopdagen zijn voor als je nog meer wilt weten of meemaken? Of dat Van Hall Larenstein kan helpen met je profielwerkstuk?

Praat met onze studenten

Onze studenten zijn echte ervaringsdeskundigen die je een goed beeld kunnen geven van wat je te wachten staat als je voor een van onze opleidingen kiest. Daarnaast kunnen ze je ook veel vertellen over het bruisende studentenleven en de leuke dingen die jou te wachten staan.

Je ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom. Zij hoeven zich niet aan te melden.

Locatie Velp

Donderdagavond 28 maart 2019 van 18.00 tot 21.00 uur Aanmeldformulier

Locatie Leeuwarden

Donderdagavond 11 april 2019 van 18.00 tot 21.00 uur Aanmeldformulier