Open dag

Zaterdag 17 november 2018 in Leeuwarden en zaterdag 24 november 2018 in Velp van 10.00 tot 15.00 uur

Welkom bij Van Hall Larenstein en leuk dat je ge√Įnteresseerd bent in een Open Dag. Tijdens een Open Dag vertellen docenten en studenten jou wat je maar wilt weten en ook wat je weten moet voor je aan je opleiding in Velp of Leeuwarden begint. Je krijgt een beeld van de school en de docenten, van de studie en het onderzoek dat je kan doen en van je werk in de toekomst. Zo weet jij wat je kunt verwachten, hoe de studie is opgebouwd en wat je er later mee kunt. Dat maakt kiezen al een stuk makkelijker.

Voorbereiding

De meeste scholieren hebben best wat vragen, want op een hbo gaat het allemaal wat anders dan op je huidige school. Goed voorbereiden kan je helpen om jouw vragen beter te beantwoorden. Bekijk bijvoorbeeld samen met je ouders of verzorgers de informatie op onze opleidingspagina's en bereid vragen voor die je aan de docenten en of studenten wilt stellen. Wist je bijvoorbeeld dat er ook meeloopdagen zijn voor als je nog meer wilt weten of meemaken? Of dat Van Hall Larenstein kan helpen met je profielwerkstuk?

Praat met onze studenten

Onze studenten zijn echte ervaringsdeskundigen die je een goed beeld kunnen geven van wat je te wachten staat als je voor een van onze opleidingen kiest. Daarnaast kunnen ze je ook veel vertellen over het bruisende studentenleven en de leuke dingen die jou te wachten staan.

Landgoed Velp en dierverblijven Leeuwarden

Vergeet tijdens je bezoek ook niet om buiten een kijkje te nemen op ons unieke landgoed in Velp. Een flink aantal opleidingen doet onderzoek of krijgt lessen op het landgoed. Tijdens de introductieweek staat het landgoed vol met tenten en is het een feestterrein, maar dat is slechts een week per jaar. Bezoek je de Open Dag in Leeuwarden? Kom dan een kijkje nemen in de dierverblijven. Hier krijgen studenten lessen of voeren zij onderzoeken uit.

Leeuwarden

Zaterdag 17 november 2018, locatie Leeuwarden Aanmeldformulier
Programma open dag zaterdag 17 november 2018 Programma(pdf - 158kB)
Plattegrond open dag zaterdag 17 november 2018 Plattegrond(pdf - 4,7MB)

Velp

Zaterdag 24 november 2018, locatie Velp Aanmeldformulier
Ben jij er bij tijdens een van onze open dagen?


Open dagen in februari

Ben je niet in de gelegenheid om onze open dagen in november te bezoeken? Geen paniek! Ook in februari openen wij onze deuren voor jou: op 9 februari in Leeuwarden en 16 februari in Velp om precies te zijn. Aanmelden is al mogelijk via onderstaande buttons:

Zaterdag 9 februari 2019, locatie Leeuwarden Aanmeldformulier
Zaterdag 16 februari 2019, locatie Velp Aanmeldformulier