HVHL-studiekeuzetest

Welke hbo-opleiding past het beste bij jou? Studeren bij Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) is bijzonder. Jij bent bijna klaar voor de toekomst. Maak de goede keuze met de gratis HVHL-studiekeuzetest. Vul een korte vragenlijst in over jouw talenten en interesses. Binnen vijf minuten heb jij een persoonlijk inzicht van welke HVHL-opleiding het beste bij jou past.

Doe de HVHL-studiekeuzetest Klik hier!

Best passende opleiding

Na het maken van de HVHL-studiekeuzetest ontvang je een overzicht van alle HVHL-opleidingen bij elkaar. De opleiding bovenaan het overzicht sluit het beste aan bij jouw talenten en interesses. De uitkomst zet je misschien aan het denken. Mogelijk is dat niet precies wat je had verwacht. Of is het juist een fijne bevestiging van je verwachtingen. Het maken van de HVHL-studiekeuzetest is hoe dan ook een handvat voor de best passende opleiding voor jou. Daarom kies jij HVHL.

Een persoonlijk adviesgesprek

Wil je naar aanleiding van de HVHL-studiekeuzetest een persoonlijk gesprek aanvragen? Praten en weetjes ontvangen over de inhoud van de opleiding bijvoorbeeld. Dat kan. We zitten voor je klaar en plannen graag een online Teams-meeting met jou.

VRAAG EEN PERSOONLIJK GESPREK AAN

Meer weten over de opleidingen

Ook zonder een adviesgesprek kun je gerichte informatie krijgen. Heb je interesse in een opleiding en wil je daar meer van weten, meld je dan aan voor een (online) open dag. Of schijf je in voor een dagje proefstuderen: loop een dagje mee met een student in Leeuwarden of Velp.