Bomen en Stedelijke omgeving

Hbo-leergang | 18 lesdagen | groen-technische kennis

Kennis van bomen in een stedelijke context

Groenere, beter leefbare steden in tijden van klimaatverandering? Dat vraagt om bomen. En dus om de leergang ´Bomen en Stedelijke omgeving´. Want daar leer je heel veel over bomen. Bovendien ga je aan de slag met boomgerelateerde projecten. Zo vergaar je schatten aan kennis die je vervolgens als adviseur, beheerder, projectleider of beleidsmedewerker leert doorvertalen naar en toepassen in specifiek de stedelijke omgeving.
Bij het van de grond krijgen van stedelijke boomprojecten krijg je te maken met veel verschillende doelgroepen. Om draagvlak te krijgen voor je plannen, leer je dus ook effectief communiceren, zowel schriftelijk als mondeling, met al deze doelgroepen.
De leergang is georganiseerd in samenwerking met PC-Bomen.

De leergang is ontwikkeld in samenwerking met de VHG Vakgroep Boomspecialisten. Centraal staan de (groen)technische kennis van bomen in de stedelijke omgeving en de nieuwe inzichten daarover.

Praktische informatie

Locatie: Velp
Kosten: v.a. € 4.347,00
Cursusduur: 18 lesdagen
Startdatum: 6 februari 2025

Deze leergang bereidt je optimaal voor op het European Tree Technician (ETT) Examen dat wordt verzorgd door Praktijk Centrum Bomen . Meer informatie over dit examen vind je hier.

Meer weten?

Klik hier om de flyer en het opleidingsprofiel van Hbo Leergang Bomen en Stedelijke Omgeving te  downloaden. Klik hier om de cursusdata van 2025 te downloaden. Of neem contact op met de HVHL Academy in Velp via 026 369 56 40 of via [email protected].

Aanmelden

Stuur een mail naar [email protected] om je aan te melden voor deze leergang.

HVHL behoudt het recht voor om wijzigingen in een studieprogramma, docenten en de inhoud aan te brengen als dat nodig is voor het bereiken van het resultaat of in geval van overmacht.