Informatie voor decanen en vo-scholen

Op deze webpagina is alle relevante informatie die je als decaan, mentor of studievoorlichter moet weten bij elkaar gezet.

De informatie wordt regelmatig aangevuld en geactualiseerd. Neem een kijkje en mis niets! Zo kun je je leerlingen altijd goed en volledig informeren.

HVHL faciliteert

Voorlichtingsactiviteiten van HVHL

HVHL organiseert rondleidingen, (online) open dagen/meeloopdagen, VR-experience en onderwijsbeurzen.

En, hoe nuttig en inspirerend kan het zijn als het onderwerp voor het profielwerkstuk wordt gekozen met een link naar de vervolgopleiding? Water in de woestijn, Bomen in de stad...HVHL helpt mee. Leerlingen kunnen met hun idee voor onderwerp bij HVHL aankloppen. En dan? HVHL studenten komen langs en organiseren een toffe kick off onder de noemer PWS-bijeenkomst.

Aanvraag PWS-bijeenkomst

Samen sterk

Zijn er voorlichtingsactiviteiten op jouw school waar we bij kunnen aansluiten? Laat het ons weten, dan zorgen wij voor een verrassende aanwezigheid. Zo zijn we samen sterker.
Neem contact met ons op om te sparren of een afspraken te maken. Je kunt vragen naar Anita van Mierlo van de afdeling Marketing en Communicatie. We horen graag van je.
Stuur een e-mail naar: [email protected].
 

Leuk om kennis te maken!

Decanenbundel

Een handig naslagwerk: een bundel met alle opleidingen binnen handbereik. Makkelijk te downloaden en klaar voor eigen gebruik of om te delen. Heb je liever een gedrukte versie? Vraag een exemplaar aan via [email protected]

Opleidingbrochures om te delen

HVHL maakt het je makkelijk om de hbo-opleidingen onder de aandacht te brengen bij jouw leerlingen. Via onderstaande link kunnen leerlingen naar voorkeur een brochure downloaden.

Magazine Studeren&zo

In het online magazine Studeren&zo lees je over wat de hogeschool naast het studeren nog meer te bieden heeft. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Ook lees je interviews met studenten, (uitgaan- en horeca-)tips voor beide locaties en praktische informatie.

Stuur de link vooral door naar de leerlingen. Iedereen krijgt zo een mooie indruk van HVHL Velp en Leeuwarden. 

Veel lees- en kijkplezier!

Daarom HVHL

Sfeervolle hogeschool
Studenten voelen zich hier snel thuis en leren veel nieuwe mensen kennen.

Leren door te doen
Studenten doen onderzoek met behulp van moderne faciliteiten en samenwerkingen met de (internationale) praktijk.

Opleidingen die impact maken
Studenten van HVHL zijn zeer gewild door werkgevers.

Futureproof
Studenten maken met hun specifieke kennis en vaardigheden de wereld futureproof.