Water en natuur

Wil jij oplossingen bedenken voor de meest complexe uitdagingen in deze wereld? Werkgevers staan te springen om dit soort collega's. Kijk eens wat onze opleidingen binnen Water en natuur jou te bieden hebben.

Welke opleiding past bij jou?

Kust- en Zeemanagement (Leeuwarden)

De klimaatverandering heeft grote gevolgen voor de oceanen en kustgebieden. Dat vraagt om acties. Waarmee we de kust, stranden, zee en alles wat daar leeft, kunnen beschermen. Terwijl we er wél gebruik van blijven maken. Wil jij je hiervoor hard maken? Op nationaal en internationaal niveau? Duik dan in de wereld van Kust- en Zeemanagement.

Land- en Watermanagement (Velp)

De ene keer staan de straten in de wijk blank; de andere keer liggen de akkers droog. Het veranderende klimaat zorgt voor steeds meer uitdagingen in de watersector. Heb jij zin om die - technische én menselijke - uitdagingen beet te pakken? Bij Land- en Watermanagement ga je aan de slag met watersystemen, grondwater, hydrologie en infrastructuur.

Master River Delta Development (Velp)

Drie hogescholen bundelen in de master River Delta Development hun expertise op het gebied van kust, riviersystemen en stedelijk water. Met de kennis en inzichten over rivierdelta’s en transitieprocessen die jou dat oplevert, word jij een echte ‘facilitator of change’. En maak jij deze waardevolle gebieden klaar voor de toekomst.

Niet gevonden wat je zoekt?

Geen probleem. We hebben nog veel meer leuke en uitdagende opleidingen voor je. Bekijk op de overzichtspagina waar jij blij van wordt.