Voorbereidingscursus Wiskunde & Scheikunde

In twee maanden klaar voor de start!

Heb je een deficiëntie voor het vak Wiskunde en/of Scheikunde en moet je toelatingstoetsen maken voor je nieuwe opleiding? Dan is de voorbereidende cursus Wiskunde en Scheikunde iets voor jou! Ook als je geen deficiëntie hebt maar wel graag je kennisniveau wil verbreden of verdiepen, ben je van harte welkom bij deze cursus.

Tijdens deze cursus wordt o.a. ingegaan op rekenen met letters, eerste- en tweedegraads vergelijkingen en grafieken, bindingen en reacties en organische chemie.

Kosten en aanmelden

De kosten van de voorbereidingscursus bedragen €150,-*
Hiervoor ontvang je na aanmelding en verwerking van je gegevens een betaallink.

Planning

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus zijn de data voor deze cursus voorlopig vastgesteld op 3 juni t/m 28 juni 2021, in de hoop dat er dan weer onderwijs op locatie mag plaatsvinden. De cursus leent zich namelijk niet voor een online variant. Indien je je al had opgegeven voor deze voorbereidende cursus, heb je hierover een mail ontvangen.

Lesdagen

  • Donderdag 3-6-2021
  • Maandag 7-6-2021
  • Donderdag 10-6-2021
  • Donderdag 17-6-2021
  • Maandag 21-6-2021
  • Maandag 28-6-2021

De lessen zullen plaatsvinden in de middag van 13:00-17:00 uur. Tijdens deze lessen zal 2 uur besteed worden aan wiskunde en 2 uur aan scheikunde.

Let op: deze cursus is bedoeld als voorbereiding op een officiële toelatingstoets of ter opfrissing van je eigen kennis.

*Indien de cursus bij te weinig aanmeldingen niet doorgaat, ontvang je het bedrag binnen 2 weken terug op je bankrekening.

Inschrijven Klik hier!