Online Open dag

Wat leuk dat je interesse hebt in onze online open dag!  Op dit moment zijn we nog druk aan het werk achter de schermen. Maar op zaterdag 7 november openen we vanaf 12.00 uur via deze link onze digitale deuren voor je!

Vanaf 12.00 uur ben je van harte welkom op onze online open dag. We nemen je mee naar de opleiding(en) van jouw keuze en stellen je voor aan docenten en studenten. Ook kun je zoveel mogelijk sfeer proeven: van onze locaties in Leeuwarden en Velp, van deze twee studiesteden én van het studentenleven. Alles om ervoor te zorgen dat jij na afloop met een gerust hart je definitieve studiekeuze kunt maken.

Zo ziet het programma eruit:

12.00 uur – Opening online open dag

Bekijk doorlopend presentaties van opleidingen en filmpjes van studenten.

Krijg informatie over alles wat met studeren aan Van Hall Larenstein te maken heeft, zoals de studielocaties in Leeuwarden en Velp, toelating en aanmelding, zorgvragen en extra studieondersteuning.

Ontdek de studiesteden Leeuwarden en Arnhem/Velp en krijg een indruk van het studentenleven.

12.30 – 14.00 uur – Live chat sessies

Docenten en studenten van alle opleidingen zitten klaar om met jou in gesprek te gaan en al je vragen te beantwoorden. Vanachter je laptop, tablet of telefoon schuif je zo aan. Er zijn meerdere chatrondes.

14.00 uur - Sluiting online open dag

Trefwoorden: