Introductieweek Leeuwarden

Introductieweek Leeuwarden

Speciaal voor eerstejaars studenten organiseert Studentenvereniging Osiris in de week van 29 augustus tot 2 september 2022 een introductieweek. Deze week is een geweldige beleving waar je bij wilt zijn. Je leert de stad Leeuwarden, je medestudenten, Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) en de studentenvereniging Osiris kennen op een ontspannen, sportieve en vooral gezellige manier. Het helpt jou om je in je nieuwe omgeving sneller thuis te voelen door nieuwe vrienden te maken. Deze week is niet verplicht, maar te leuk om te missen.

Wil je er bij zijn? Via onderstaande link kun je je aanmelden.

Let op: 

Leeuwarden: De opleidingsdag is voor voltijd studenten op dinsdag 30 augustus 2022. Voor deeltijd studenten en de studenten voor de opleiding Innovative Dairy Chain Management bekijk het programma opleidingsdag onder het kopje ' Start opleidingen Leeuwarden'.

 

Ja, ik wil me aanmelden voor de introductieweek! Aanmelden

LEIP! 2022

De week voordat je kennismaakt met je opleiding, kun je vanaf 15 augustus alvast kennis maken met Leeuwarden en eerste-, tweede- en derdejaars studenten ! LEIP! organiseert een fantastisch programma van maandag 15 tot en met donderdag 18 augustus. De LEIP! Week wordt georganiseerd door Leeuwarden Student City en een groep enthousiaste studenten die voor hun studie hebben meegeholpen bij het organiseren van deze introductieweek. 


Wat ga je zoal beleven? We trappen de week op maandagavond onvergetelijk af met LEIP! Festival op het Wilhelminaplein. Met o.a. Kraantje Pappie, Davina Michelle en veel meer artiesten. Je gaat picknicken in de Prinsentuin, meezingen met Vangrail op het Hofplein, dwars door stad lopen en hotspots ontdekken tijdens de City Walk, de leukste en mafste sporten uitproberen, eten met studentenverenigingen en genieten van een film in de openlucht. We trappen de week op maandagavond onvergetelijk af met LEIP!

Check het programma via onderstaande link en claim je ticket!

Impressie LEIP! 2019

 

LEIP! programma & tickets website