Tuin- en Landschapsinrichting ad voltijd

Programma Introductiedag

Fijn dat je komt studeren op Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL). Donderdag 26 augustus is je introductiedag van de associate degree Tuin- en Landschapsinrichting. Je wordt vanaf 09:30 uur verwelkomd op onze hogeschool in Velp.

Het programma ziet er als volgt uit:

09:30 uur

Ontvangst op HVHL

10:00 uur

Introductie van jouw opleiding, algemene informatie, lunch en kennismaking

14:00 uur

Gein op Larenstein inclusief maaltijd, kennismaking met de hogeschool en het studentenleven - georganiseerd door het IntroStudentenTeam i.s.m. personeel

20:00 uur

Uitzwaaien en vertrek van Landgoed Larenstein

Lunch en maaltijd worden aangeboden door HVHL
Neem sportieve kleding mee voor Gein op Larenstein

Het is fijn als we weten dat je komt, meld je daarom direct aan. Dan kun je ook je eventuele dieetwensen doorgeven. Tot dan!

Introductiedag 26 augustus Aanmelden

Boekenlijst

Hieronder vind je de boekenlijst, samengesteld vanuit Studystore. Voor vragen over deze boekenlijst kun je terecht bij Peter Aerts via peter.aerts@hvhl.nl of  026 - 369 56 39.

Boekenlijst Tuin- en Landschapsinrichting Bekijk online

Ontdek in GreenI (bibliotheek voor het groene hbo) welke verplichte en aanbevolen boeken in de mediatheek beschikbaar zijn.

Let op: De mediatheek biedt steeds meer informatie online aan, hierbij zijn we vaak gebonden aan de voorwaarden van de uitgevers. Sommige e-books kun je alleen inzien als je met het netwerk van de hogeschool bent verbonden, dus zodra je een HVHL-account hebt.