Klaar voor de start!

Klaar voor de start!

Binnenkort start je met je nieuwe opleiding bij Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) in Leeuwarden of Velp. Je hebt van het Student Service Center (SSC) al eerder per e-mail algemene informatie ontvangen over je inschrijving en wat nodig is om met zekerheid te kunnen starten met je opleiding. Misschien is je inschrijving nog niet helemaal compleet en afgerond. Bijvoorbeeld omdat je nog geen diploma hebt gehaald of omdat de machtiging voor je collegegeld nog niet is afgegeven. Dat zijn natuurlijk administratieve zaken. Zorg dat dit onderdeel van de start in orde is en dat je aan alle toelatingsvoorwaarden voldoet. Dan kun je straks van start gaan!

Studeren tijdens corona

Natuurlijk volgt HVHL steeds de adviezen van het RIVM, de Rijksoverheid, de GGD en andere deskundige diensten. Dat betekent dat vanaf 30 augustus de meeste lessen op de hogeschool worden gegeven, de hoorcolleges vinden online plaats. Per 30 augustus geldt er géén anderhalve meter richtlijn voor studenten. Je draagt tijdens verplaatsingen binnen het gebouw nog wel een mondkapje, dus neem er eentje mee als je naar de hogeschool komt. Hoorcolleges vinden online plaats en worden waar mogelijk opgenomen, zodat je deze vanaf elke plek en op elk gewenst moment kunt bekijken. Voordat je aan je studie begint, krijg je hierover alle benodigde informatie.

We raden je aan deze pagina's in de gaten te houden voor eventuele updates.

Vragen of hulp

Heb je vragen? Je kunt ons altijd bellen tussen 09:00 en 16.30 uur op 058 - 284 62 32. Een e-mail sturen kan ook: inschrijvingen@hvhl.nl

Jouw lesrooster kan je hier vinden. Bekijk
Start opleidingen in Leeuwarden Informatie Leeuwarden
Start opleidingen in Velp Informatie Velp