Start opleidingen in Velp

Wat leuk dat je komt studeren in Velp!

Op deze pagina's vind je meer informatie over de officiële start van je studie, je boekenlijst en andere organisatorische zaken die je nodig hebt.

Coronamaatregelen op en rond de school

We vinden het fijn je echt te kunnen verwelkomen op school en bij de opleiding die je gaat doen. De veiligheid van studenten en medewerkers staat bij ons voorop en er is en wordt steeds alles gedaan om aan alle gevraagde richtlijnen te voldoen. De school en de studentenverenigingen volgen dan ook nauwgezet alle richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio.

Het programma van de eerste schooldag inclusief het introductieprogramma in de middag en avond, is dan ook voorgelegd en goedgekeurd door de lokale veiligheidsregio’s waarbinnen de schoollocatie valt. Natuurlijk heeft iedere deelnemer ook eigen verantwoordelijkheid en we verwachten van jou dat je je aan de richtlijnen en afspraken houdt. Alcohol drinken is ten strengste verboden. In de school wordt overal mechanisch geventileerd, er is geen recirculatie van lucht, maar overal invoer van verse buitenlucht en afvoer van binnenlucht. Veel introductie activiteiten vinden buiten plaats, waarbij afstand gehouden wordt in toegestane groepsgroottes. Er zijn nog veel meer maatregelen getroffen, zodat we alle richtlijnen nakomen. Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan via het daartoe speciaal ingerichte informatiekanaal mailto:infolijn@hvhl.nl

We zien er naar uit je te verwelkomen in het nieuwe schooljaar!

Startinformatie per opleiding vind je op de opleidingspagina:

Introductieboekje Velp Download(pdf - 5,2MB)

Trefwoorden: