Tuin- en Landschapsinrichting

Start studiejaar

Fijn dat je komt studeren op hogeschool Van Hall Larenstein.

Op maandag 31 augustus, dinsdag 1 september of woensdag 2 september (afhankelijk van de groep waarin je wordt ingedeeld) word je ontvangen in het projectgebied, Park Klarenbeek in Arnhem, voor een eerste kennismaking en inventarisatie van het projectgebied.

Donderdag 3 september is je eerste collegedag als student Tuin- en Landschapsinrichting. Je wordt vanaf 10.30 uur verwelkomd op onze hogeschool. Het programma van die dag ziet er als volgt uit:

10.30 – 11.00 uur Feestelijk ontvangst op Van Hall Larenstein
11.00 – 15.00 uur Start van de opleiding, lunch*
15.00 – 20.00 uur Gein op Larenstein georganiseerd door het IntroStudentenTeam i.s.m. docenten van de opleiding, inclusief maaltijd*, kennismaking met de hogeschool en het studentenleven

Nadere informatie over de eerste week volgt binnenkort.

* lunch en maaltijd worden aangeboden door Van Hall Larenstein. Bij dieetwensen graag dit formulier invullen.

Voordat je naar de startdag komt zouden we je willen vragen om de instructievideo’s te bekijken over het gebruik van onze ICT systemen (zie Digitale voorzieningen), de mediatheek en om een virtuele rondgang door ons gebouw te maken (beide onder Openingstijden en services).

Boekenlijst

Hieronder vind je de boekenlijst, samengesteld vanuit Studystore. Voor vragen over deze boekenlijst kun je terecht bij Peter Aerts via peter.aerts@hvhl.nl of  026 - 369 56 39.

Boekenlijst Tuin- en Landschapsinrichting voltijd Download(pdf - 87kB)