Land- en Watermanagement deeltijd

De start van je opleiding

Fijn dat je komt studeren op hogeschool Van Hall Larenstein.

Dinsdag 25 augustus gaan we informeel starten, samen met jullie, alle nieuwe deeltijdstudenten van Land en Watermanagement (AD en BSc) en Bos en Natuurbeheer (BSc). Deze eerste dag is een ‘inhoudelijke kennismaking’:  we ontvangen jullie met koffie en stappen daarna op de fiets. Dat doen we allemaal  ‘buiten’, op en rondom hogeschool Van Hall Larenstein, locatie Velp.  Vanaf 9.30 uur ben je welkom, we starten om 10.00 uur en zorgen dat je goed wordt ontvangen, bij de hoofdingang. Corona-proof!

Rond 11.00 uur stappen we op de fiets, onder leiding van enkele vakdocenten, en maken een inhoudelijke fietstocht rondom Velp, die aansluit bij de thematiek van het eerste semester. Rond 15.00 uur zijn we terug en dan bieden we jullie een borrel met hapjes aan, ergens op het landgoed Larenstein.

  • Neem wel zelf een lunch mee voor op de fiets;  voor de fiets wordt gezorgd.

Dinsdag 1 september is de formele start van het onderwijs.

We starten dan om 9.15 in lokaal J002, onze oude kapel, eveneens op Hogeschool VHL, locatie Velp.  Deze dag krijg je al je eerste colleges en werkcolleges en wordt ook uitgelegd hoe je moet inloggen et cetera.

  • Neem de digitaal toegezonden informatie  met inloggegevens mee. We raden aan thuis nog even niet in te loggen.

Met vragen over collegekaarten, betalingen e.d., kun je op 1 september terecht bij de servicebalie, dat zal ook nader worden uitgelegd bij de start van deze dag.

Als je zeker weet dat je niet kunt komen op 25 augustus, geef dat dan even door aan de coördinator, Jos Wintermans:  jos.wintermans@hvhl.nl.  Ook als je op 25 augustus er voor kiest je eigen fiets mee te nemen.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd bellen of mailen naar onderstaande personen:

Tot 25 augustus, nogmaals de fiets voor de fietsexcursie hoef je niet mee te nemen, hij staat al voor je klaar!

Voordat je naar de startdag komt zouden we je willen vragen om de instructievideo’s te bekijken over het gebruik van onze ICT systemen (zie Digitale voorzieningen), de mediatheek en om een virtuele rondgang door ons gebouw te maken (beide onder Openingstijden en services).

Boekenlijst

Hieronder vind je de boekenlijst:

Boekenlijst opleiding Land- en Watermanagement deeltijd Download(pdf - 449kB)