Openingstijden en services Velp

Servicepoint

Bij het Servicepoint kun je  altijd terecht met allerlei vragen. Bijvoorbeeld over je inschrijving, collegegeld of voor het aanvragen van formulieren. Ook tijdens je studie kun je hier terecht met vragen over je account, het intekenen voor modules (als daar vragen over zijn) of voor het maken van een afspraak met een decaan. Het Servicepoint vind je in ruimte B003. Naast een vraag stellen bij het Servicepoint, is het mogelijk om vragen te mailen naar servicepoint@hvhl.nl. Bellen kan natuurlijk ook. Het telefoonnummer is 026 369 58 58. 

Receptie

De receptie bevindt zich direct na de hoofdingang. Hier kun je terecht voor bijvoorbeeld gevonden voorwerpen, het melden als er iets gestolen is, als er bedrijfshulpverlening nodig is of bij calamiteiten. Ook kun je bij de receptie een kluisje huren, zodat je je spullen veilig op kan bergen. De huur van een kluisje is €10,- per jaar, exclusief €20,- borg.

Mediatheek

De mediatheek vind je vlak bij de hoofdingang van het gebouw. Deze moderne inspirerende ruimte wordt zeer intensief gebruikt als ontmoetingsplek, studieruimte, loungeruimte en overlegruimte. Meer informatie over de dienstverlening van de mediatheek vind je hier. De catalogus en o.a. toegang tot internetbronnen, databanken en digitale tijdschriften kun je vinden op www.greeni.nl. Met je Student card leen je gratis materialen uit de uitgebreide collectie.

Repro

De repro bevindt zich op de begane grond. Hier kun je tekenpakketten, dictaten en allerlei kantoorbenodigdheden aanschaffen.

Audio-visuele middelen

Wanneer je een beamer, diaprojector, overheadprojector, videocamera, flip over etc. wilt huren, kun je deze aanvragen bij ICT. Deze materialen zijn uitsluitend beschikbaar voor onderwijsdoeleinden.

Decanaat

Soms loop je vast in je studie of privéleven. Daarvoor hebben we studentendecanen in dienst op de hogeschool. In een één-op-één gesprek geeft een decaan je informatie, advies, begeleiding of een second-opinion over onderwerpen die te maken hebben met je studie, je studieloopbaan of met persoonlijke zaken. Decanen hebben een geheimhoudingsplicht, dus de inhoud van de gesprekken is vertrouwelijk. Ga in ieder geval naar een decaan:

  • als er sprake is van bijzondere omstandigheden waardoor je (mogelijk) studievertraging oploopt en/of financieel in de problemen komt
  • als er sprake is van ziekte, een functiebeperking of andere persoonlijke omstandigheden die vragen om aanpassing van het onderwijs, de begeleiding en/of de toetsing
  • als je advies wilt over verwijzing bij psychosociale problemen
  • als je twijfelt over je studiekeuze of wilt veranderen van opleiding
  • als je informatie zoekt over studiefinanciering, wet- en regelgeving, de onderwijs- en examenregeling, de klachtenregeling of het Bindend Studie Advies (BSA)

Bij je aanmelding voor een opleiding kun je ook aangeven dat er bijzondere omstandigheden zijn en heb je al voor de start van de studie een persoonlijk gesprek met de decaan.

Openingstijden locatie Velp

 

dagen

tijden

 Het gebouw

maandag en woensdag
dinsdag en donderdag
vrijdag

08.00 - 20.00 uur
08.00 - 21.00 uur
08.00 - 19.00 uur

 Receptie

maandag t/m donderdag
vrijdag

08.00 - 17.00 uur
08.00 - 16.30 uur

 Servicepoint

maandag t/m vrijdag

09.00 - 16.30 uur

 Mediatheek

maandag en woensdag
dinsdag en donderdag
vrijdag

08.00 - 20.00 uur
08.00 - 21.00 uur
08.00 - 18.00 uur

 Kantine

maandag t/m vrijdag

08.00 - 16.00 uur

Rondleiding door het gebouw

Wil je alvast bekijken wat je kunt verwachten op je nieuwe studielocatie? Bekijk dan een kort filmpje met een rondleiding door ons gebouw in Velp.

Trefwoorden: