Aangemeld en nu?

Welkom in de wereld van hogeschool Van Hall Larenstein!


Praktische informatie voor nieuwe studenten

Je hebt je aangemeld als student bij Van Hall Larenstein en we kijken ernaar uit om je in augustus/september te ontmoeten. Zodra we alle benodigde informatie van je binnen hebben, zorgen wij voor de faciliteiten zodat jij straks kunt starten met je studie (bachelor, master of associate degree in zowel voltijd als deeltijd).

HVHL account

Om deel te kunnen nemen aan het onderwijs van jouw studie (bachelor, master of associate degree in zowel deeltijd als voltijd) moet je in het bezit zijn van een HVHL account. Dit account heb je al op 31 augustus nodig. Zonder account heb je geen toegang tot je rooster, e-mail en de digitale leeromgeving en kun je dus niet mee doen aan het online onderwijs. Om er zeker van te zijn dat je in het bezit bent van een werkend HVHL account is het van belang dat je je inschrijving bij Van Hall Larenstein zo snel mogelijk voltooit.

Hulp bij vragen

Heb je nog vragen? Wij zijn er om jou van dienst te zijn. Je kunt ons tijdens kantooruren bellen (058 - 284 62 32) of mailen (inschrijvingen@hvhl.nl).

Start opleidingen in Leeuwarden Informatie Leeuwarden
Start opleidingen in Velp Informatie Velp

Geniet van je vakantie en we zien je graag goed uitgerust in de week van 31 augustus tot en met 4 september!