Land- en Watermanagement ad deeltijd

Introductieprogramma Land- en Watermanagement op donderdag 29 augustus

Fijn dat je komt studeren op hogeschool van Hall Larenstein. Donderdag 29 augustus hebben we speciaal voor de deeltijdstudenten Land- en Watermanagement (AD en BSc) en Bos- en Natuurbeheer om 9:30 uur in lokaal D002 op Van Hall Larenstein, locatie Velp een introductieprogramma.

Tijdens dit introductieprogramma (niet verplicht) is het de bedoeling dat je kennismaakt met de hogeschool, je mededeeltijdstudenten, de docenten en coördinatoren van de deeltijdopleidingen Bos- en Natuurbeheer / Land- en Watermanagement.

Het programma ziet er als volgt uit:

Tijd Activiteit
09.30 uur Ontvangst met koffie in lokaal D002
10.00 uur  Welkom door directie
10.15 uur  Korte introductie door coördinator periode 1 en 2
10.30 uur Eerste keer inloggen op het netwerk van VHL, neem de brief met inloggegevens mee. We raden aan thuis nog even niet in te loggen.
11.00 uur Fietsen, wij verzorgen fietsen voor jullie (neem je lunch mee, het is ongeveer 30 km).
Aansluitend volgt een kort rondje door het gebouw.
15.30 uur Kennismaken met major coördinatoren en afsluiten met een drankje, Lokaal A017.


Mocht je vragen hebben over collegekaarten, betalingen e.d., dan kan dat op 5 september, er is dan een medewerker van het Student Service Centrum beschikbaar. Tijdens de eerste lesdag op 5 september zal er nog niet heel veel met computers gedaan worden. Het is wel handig als je na 5 september direct toegang hebt tot de digitale leeromgeving.

Als je zeker weet dat je niet kunt komen op 29 augustus, geef dat dan even door aan de coördinator, Dan Assendorp: dan.assendorp@hvhl.nl. Ook als je op 29 augustus er voor kiest je eigen fiets mee te nemen: geef even door aan de coördinator.

Op donderdag 5 september 2019 starten de lessen voor zowel BNB als LWM om 09.15 uur. Dan krijg je ook een instructie over Intranet, de digitale leeromgeving, het rooster en het student informatie systeem (cijferregistratie).

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd bellen of mailen naar onderstaande personen:
Dan Assendorp 026-3695805     dan.assendorp@hvhl.nl Coördinator 1e + 2e periode
Willy Polman     026-3695880      willy.polman@hvhl.nl     Secretariaat

Tot 29 augustus, de fiets voor de fietsexcursie hoef je niet mee te nemen, hij staat al voor je klaar!

Boekenlijst

Het boek: “E. Stouthamer, 2019. Landschap in delen. 5e druk. ISBN 978-94-91269-17-2. Perpectief uitgevers” is een volledig nieuwe druk die pas in augustus uitkomt, eerdere drukken voldoen niet.