Introductieweek Leeuwarden

Speciaal voor eerstejaars studenten wordt er door Studentenvereniging Osiris een introductieweek georganiseerd. Deze week is een geweldige beleving die je niet mag missen! Je leert de stad Leeuwarden, je medestudenten, Van Hall Larenstein en de studentenvereniging Osiris kennen op een  ontspannen, sportieve en vooral gezellige manier. Deze week is niet verplicht, maar wel te leuk om te missen. Deze week helpt jou om je in je nieuwe omgeving sneller thuis te voelen door vooral nieuwe vrienden te maken.

Heb je nog vragen? Neem contact op met info-introductieweek.osiris@hvhl.nl

De introductieweek van het schooljaar 2019/2020 zal plaatsvinden in de laatste week van augustus (week 35). De eerste lesweek begint in week 36.

Let op: De officiƫle start van je studie is de Opleidingsdag.

Programma en aanmelding introductieweek

Introductieweek krantje Osiris Bekijk(pdf - 2,7MB)

Inschrijven?

Heb jij je nou nog niet ingeschreven? Maar wil je toch nog mee doen? Mail dan een mailtje met je naam, leeftijd, opmerking, email, telefoonnummer en allergien naar Info-introductieweek.osiris@hvhl.nl

LEIP!

Leeuwarden wordt de komende jaren jouw studiestad. Een goede keuze, want hier valt van alles te beleven! Daarom organiseert het studentenintroductiebestuur samen met Leeuwarden Student City een introductie van de stad en het studentenleven. Let op: dit programma start al op zondag 25 augustus. Kijk op www.leip.nu voor meer informatie en geef je op voor het programma.