Ontspanning

Arnhem Studiestad

Arnhem telt een drietal Hogescholen: De Hogeschool Arnhem Nijmegen, Hogeschool voor de kunsten Artez en Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL). Samen met de gemeente Arnhem hebben deze drie hogescholen de handen ineengeslagen om van Arnhem een nog betere studiestad te maken. Zo zijn er initiatieven op het gebied van Wonen (ontwikkeling van nog meer studentenwoningen), Cultuur en Sport en organiseren de Hogescholen jaarlijks één groot gezamenlijk introductiefeest. De initiatieven vinden plaats onder de noemer 'Arnhem Studiestad' en maken Arnhem nóg aantrekkelijker voor nationale en internationale studenten. Voor alles op het gebied van ontspanning zijn er voor Velp en Arnhem handige online platforms, waar veel informatie is te vinden over stappen, restaurants, musea en ga zo maar door.

Arnhem Nijmegen City Region

Via deze website is veel informatie te vinden over studentenleven, huisvesting, onderwijs en meer. Check de website www.arnhemstudiestad.nl voor meer informatie.

Studentensportkaart

Het aanbod van de Studentensportkaart is enorm! Je kunt kiezen uit o.a. fitness, yoga, bootcamp, squash, zwemmen, vechtsport, dansen, boksen, survivalrun, speedsoccer. Dat kan individueel, maar ook in groepslessen op meer dan 60 locaties. Met de Studentensportkaart hoef je in ieder geval niet te kiezen en probeer je alle sporten uit!

Meer info Studenten - Sportkaart of meteen aanmelden aanmelden studenten - Sportkaart
 

Uitjes in Arnhem

Zin in een uitje? Kijk dan op http://www.uitjesinarnhem.nl/ voor het aanbod.