Open dag

Onze online open dag is nu live Bezoek de voltijd opleidingen nu

Online open dag op 28 mei 2020

Op donderdag 28 mei is het zover, dan zetten we onze digitale deuren wagenwijd voor jou open.

Vanaf 13.00 uur ben je van harte welkom op onze online open dag. Op een speciale site nemen we je mee naar de opleiding(en) van jouw keuze en stellen we je voor aan docenten en studenten. Ook kun je zoveel mogelijk sfeer proeven: van onze locaties in Leeuwarden en Velp, van deze twee studiesteden én van het studentenleven. Alles om ervoor te zorgen dat jij na afloop met een gerust hart je definitieve studiekeuze kunt maken.

Zo ziet het programma eruit:

13.00 uur – Opening online open dag

  • Bekijk doorlopend presentaties van opleidingen en filmpjes van studenten.
  • Krijg informatie over alles wat met studeren aan Van Hall Larenstein te maken heeft, zoals de studielocaties in Leeuwarden en Velp, toelating en aanmelding, zorgvragen en extra studieondersteuning.
  • Ontdek de studiesteden Leeuwarden en Arnhem/Velp en krijg een indruk van het studentenleven.

15.00 – 17.00 uur – Live chat sessies

Docenten en studenten van alle opleidingen zitten klaar om met jou in gesprek te gaan en al je vragen te beantwoorden. Vanachter je laptop, tablet of telefoon schuif je zo aan. Er zijn meerdere chatrondes.

17.00 uur - Sluiting online open dag

Kom je ook?

Je kunt deelnemen aan de online open dag door je vooraf even aan te melden.
Vóór 28 mei a.s. ontvang je dan een e-mail van ons met jouw toegangslink. In die mail vind je ook de benodigde instructies om jouw bezoek aan de online open dag zo fijn mogelijk te laten verlopen.

Ook deeltijd, associate degree en master

Naast een uitgebreid aanbod van voltijdse opleidingen is er op de online open dag ook informatie over opleidingen in deeltijd, in 2-jarige associate degree varianten en enkele master-opleidingen.

Heb je vragen en kun je niet wachten tot 28 mei a.s.?
Mail naar info@hvhl.nl

Onze online open dag is nu live Bezoek de deeltijd opleidingen nu