Open dag

Open dagen Hogeschool Van Hall Larenstein 2019-2020

Welkom bij Van Hall Larenstein en leuk dat je geïnteresseerd bent in een Open Dag. Tijdens een Open Dag vertellen docenten en studenten jou wat je maar wilt weten en ook wat je weten moet voor je aan je opleiding in Velp of Leeuwarden begint. Je krijgt een beeld van de school en de docenten, van de studie en het onderzoek dat je kan doen en van je werk in de toekomst. Zo weet jij wat je kunt verwachten, hoe de studie is opgebouwd en wat je er later mee kunt. Dat maakt kiezen al een stuk makkelijker.

___________________________________________________________________________

Opleidingenmarkt Velp donderdag 26 maart

Voorlichting over alle Van Hall Larenstein opleidingen in Velp.

Ouders/begeleiders hoeven zich niet aan te melden

Donderdag 26 maart 2020
18.00 tot 21.00 uur
Meld je hier aan!

___________________________________________________________________________

Opleidingenmarkt Leeuwarden donderdag 2 april 2020

Voorlichting over alle Van Hall Larenstein opleidingen in Leeuwarden.

Ouders/begeleiders hoeven zich niet aan te melden

Donderdag 2 april 2020
18.00 tot 20.30 uur
Meld je hier aan!

___________________________________________________________________________

Wat ga je doen op een open dag?

Voorbereiding

De meeste scholieren hebben best wat vragen, want op een hbo gaat het allemaal wat anders dan op je huidige school. Goed voorbereiden kan je helpen om jouw vragen beter te beantwoorden. Bekijk samen met je ouders of verzorgers de informatie op onze opleidingspagina's en bereid vragen voor die je aan de docenten en of studenten wilt stellen. Wist je dat er ook meeloopdagen zijn voor als je nog meer wilt weten of meemaken? Of dat Van Hall Larenstein kan helpen met je profielwerkstuk?

Praat met onze studenten

Onze studenten zijn ervaringsdeskundigen die je een goed beeld kunnen geven van wat je te wachten staat als je voor een van onze opleidingen kiest. Daarnaast kunnen ze je ook veel vertellen over het studentenleven en de leuke dingen die jou te wachten staan.

Landgoed Velp en dierverblijven Leeuwarden

Vergeet tijdens je bezoek ook niet om buiten een kijkje te nemen op ons unieke landgoed in Velp. Een flink aantal opleidingen doet onderzoek of krijgt lessen op het landgoed. Bezoek je de Open Dag in Leeuwarden? Kom dan een kijkje nemen in de dierverblijven. Hier krijgen studenten lessen of voeren zij onderzoeken uit.