Studenten vertellen

"Deze master heeft veel toegevoegde waarde, omdat ik veel leer wat ik direct kan toepassen in mijn werk."

"Daarnaast heeft IDCM ook een toegevoegde waarde omdat je vanuit verschillende perspectieven leert kijken en begrijpt welke belangen er zich in de gehele keten (van gras tot glas) voordoen."
Lees het volledige verhaal van Dennis, deeltijd student IDCM.

“IDCM verkent op holistische wijze het potentieel van de zuivelwaardeketen als belangrijke speler om de wereldbevolking van voedsel te voorzien en voor werkgelegenheid te zorgen”

Deo Wonekha, alumnus IDCM MSc, over de master Innovative Dairy Chain Management. 

"Ik had een nieuwe ervaring nodig, een nieuwe uitdaging om mijn denkwijze en creativiteit te verbreden"

"Het programma was strak, elke dag telde om het verschil te maken. Er werden individuele en groepsopdrachten beschikbaar gesteld. Hierdoor stapte ik uit mijn comfortzone en veranderde mijn manier van werken met anderen en bij het voorbereiden van presentaties. De master IDCM kwam op het juiste moment voor mij omdat ik een nieuwe ervaring nodig had, een nieuwe uitdaging om mijn denkwijze en creativiteit te verbreden Ik ga terug naar het werkveld als facilitator van verandering, met een andere mindset in het bieden van oplossingen. Niet alleen in de zuivelwaarde keten, maar ook in het management."
Lees hier het volledige verhaal van Lavender.

"Deze benadering van leren bevordert discussie en debat, terwijl je ook de mening van andere mensen leert begrijpen"

"IDCM is een cursus die je uitdaagt om anders te denken, met een sterke focus op het bevorderen van verandering binnen de zuivelketen. Het programma moedigt je ook aan om te vragen waarom je veranderingen aanbrengt. Deze extra verdieping is wat deze master onderscheidt van anderen."
Lees hier het volledige verhaal van Pádraic.