Specialisaties

Food Innovation Management

In de veelzijdige wereld van productontwikkeling begint het met een idee: is er iets nieuws of beters te verzinnen? Dan volgt de technologie: kun je het echt maken en zo ja, hoe dan? Vervolgens ga je op zoek naar de mogelijkheden om het grootschalig te produceren en in de markt te zetten. Onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten zijn belangrijk om een goede concurrentiepositie in de markt te houden en om in te spelen op wensen van de consument. Het werkveld staat te springen om professionals die weten wat wel en wat niet kan! Deze specialisatie wordt in Velp in het Engels aangeboden.
Lees meer.

Food Safety and Health

Gezonde voeding is erg belangrijk voor een gezond lichaam. Dat wordt door steeds meer mensen onderstreept. Gelukkig maar! Er wordt door het bedrijfsleven hard aan getrokken om producten te maken die lekker én gezond zijn. Het vakgebied van voeding is continu in beweging: nieuwe producten, productiewijzen, gevaren en risico’s verschijnen in hoog tempo. Consumenten stellen hoge eisen. Nieuwe feiten over voedselveiligheid en gezondheid moeten worden omgezet in wet- en regelgeving. Om aan al deze behoeften te voldoen, heb je specialisten nodig zoals jij! Een uitdaging voor jou? Deze specialisatie wordt zowel in Velp (Engels) als in Leeuwarden (Nederlands) aangeboden. 
Lees meer.