Studenten vertellen

Verhalen van studenten Land- en Watermanagement

Studenten en afgestudeerden vertellen over hun ervaringen met de opleiding Land- en Watermanagement:

“Mijn focus ligt altijd op de toekomst en op het samenspel met de natuur”

Elmo van den Beld wilde als kind al iets ‘terugdoen’ voor de aarde. Daarom koos hij voor de studie Land- en Watermanagement. Elmo stapte dit jaar uit zijn comfortzone en vertrok naar Spanje voor zijn afstudeerproject aan de universiteit van Córdoba.
Lees hier zijn verhaal.

"Het mooie is, dat ik met dit project de theorie in de praktijk kan toepassen.”

Friso Jansen is vierdejaars student Land- en Watermanagement. Hij vertelt over een klimaatonderzoek dat hij voor de gemeente Nijmegen als afstudeerproject uitvoert. 
Lees hier zijn verhaal.

"Van mbo naar hbo"

Jorrit Wesselkamp is 20 jaar oud en eerstejaars student Land- en Watermanagement. Hij heeft zijn mbo-diploma Watermanagement van Helicon in Velp al op zak. Hoe bevalt het Jorrit op het hbo?
Lees hier zijn verhaal.

"In mijn eerste jaar al helemaal op mijn plek"

Dominic Parrin is eerstejaars student Land- en Watermanagement. Vooral de mix van theoretische en praktische onderwijsvormen spreekt hem erg aan. Voordeel van deze studie is dat de baankansen heel erg goed zijn!
Lees hier zijn verhaal.

"Ik wil graag een baan waarmee ik waterproblemen in het buitenland kan oplossen."

Dion Leppers is student Land- en Watermanagement. Zijn drijfveer is om iets voor de wereld te betekenen. Hij zou graag een baan willen, waarmee hij de waterproblemen in het buitenland kan oplossen.
Lees hier zijn verhaal.

"De verbreding van de brug bij mij in de buurt vond ik zo interessant, dat ik er mijn werk van wilde maken"

Noud Postulart is tweedejaars student Land- en Watermanagement. Duurzame gebiedsontwikkeling vindt hij heel interessant. Hierbij kijk je meer naar beleid en regels en ontwikkel je echt een plan. 
Lees hier zijn verhaal.

"Geniet van je studententijd; studeren is meer dan alleen maar leren."

Ingeborg Efdée is tweedejaars student Land- en Watermanagement. Ze heeft een passie voor water en techniek en tijdens het zoeken naar een een studie, vond ze deze combinatie. Het bleek een schot in de roos! 
Lees hier haar verhaal.

"Ik wil mij graag specialiseren in schoon drinkwater- en irrigatieprojecten"

Stefhany Wijgaard is tweedejaars student Land- en Watermanagement. Ze wil later de watersituatie in ontwikkelingslanden verbeteren. Ze heeft het op de opleiding heel erg naar haar zin.
Lees hier haar verhaal.