Afgestudeerden vertellen

Verhalen van afgestudeerden Land- en Watermanagement

Je bent afgestudeerd aan Hogeschool Van Hall Larenstein en gaat aan het werk. In wat voor banen kom je terecht? En hoe kijk je na een paar jaar werken terug op je studie? Lees het in de verhalen van afgestudeerden Land- en Watermanagement:

“Land- en Watermanagement heeft mijn droom laten uitkomen”

Jordi Huirne is de jongste weerman van Nederland en heeft daarmee zijn droombaan gevonden. Hij werkt voor SBS6, Sky Radio en weer.nl. Om op deze plek terecht te komen, koos hij na de havo heel bewust voor de studie Land- en Watermanagement.
Lees hier zijn verhaal.

“Juist de combinatie van theorie en praktijk legt de basis voor een mooie toekomst”

Roald Hetem draagt bij aan een betere doorstroming op de A1. Het ontwerpen van wegen werd zijn passie in de loop van zijn studie Land- en Watermanagement. Hij koos daarom voor een baan bij het ingenieursbureau waar hij tijdens zijn studie al een business course had gevolgd.
Lees hier zijn verhaal.

“Als echte land- en watermanager ga ik altijd op zoek naar het totaalplaatje”

Kristel Mulder kijkt bij de aanleg van een weg verder dan de technische kant van het project. Zij wil eerst weten wat die weg betekent voor het landschap en natuurlijk voor de mensen die er wonen en werken. Met deze brede aanpak werkte ze al als student. En nu als Adviseur Openbare Ruimte in al haar projecten.
Lees hier haar verhaal.