Loopbaankansen

Werken met groepen mensen

Na je studie International Development Management kun je aan de slag als consultant, beleidsadviseur, trainer of technisch assistent. Je zet je eigen bedrijf op of gaat aan de slag bij een lokale overheid, organisatie of commerciële instelling. Bij alle specialisaties staat werken met groepen mensen centraal.

Netwerken is heel belangrijk

Voor specifieke voorbeelden kun je het beste een kijkje nemen op de pagina’s van de specialisaties zelf. Daar kun je zien waar onze afgestudeerden terecht komen in het werkveld en waar ze stage hebben gelopen om hun baankansen tijdens de studie al te vergroten. Er zijn zelfs studenten die een baan vinden bij de organisaties of bedrijven waar ze een afstudeeronderzoek voor hebben uitgevoerd. Een stevig staaltje netwerken is dus heel belangrijk bij het vinden van jouw toekomstige baan!

Masters

Wil je met je hbo-diploma op zak toch nog verder studeren? Dan zijn er allerlei masters waar je terecht kunt. Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) biedt zelf ook diverse masteropleidingen aan, waaronder de Engelstalige master River Delta Development. Een unieke joint degree met de HZ University of Applied Sciences en Rotterdam University of Applied Sciences. Door de ‘water-expertise’ van deze drie hogescholen te bundelen word je opgeleid tot een veelzijdige deltaprofessional!