Studieprogramma

Praktijkervaring

Je duikt vanaf je allereerste studiedag meteen de praktijk in. We laten je kennismaken met vragen en problemen uit de internationale sector van food and flowers. Dat kan door onze nauwe samenwerking met het werkveld. We organiseren inspirerende evenementen, uitdagende excursies en werken met praktijkopdrachten. Zo bouw je meteen aan een mooi internationaal netwerk voor later.

Maak je eigen businessplan

Kenmerken van deze opleiding zijn de internationale ervaring, het ontwikkelen van (internationale) vaardigheden, innovatie, duurzaamheid en ondernemerschap. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met je eigen innovatieve businessplan of zet je je eigen cross-borderbedrijf op. Je ontwikkelt op deze manier kwaliteiten die jou zeer gewild maken op de (internationale) arbeidsmarkt.

Internationaal

Voor een succesvolle internationale carrière is een goede beheersing van de Engelse taal met  bijbehorend vakjargon een vereiste. Daarom wordt deze opleiding volledig in het Engels binnen de omgeving van een international classroom aangeboden. Dat dit geen belemmering is maar juist een leerzame uitdaging, ervaren onze studenten dagelijks. Wij helpen je met Engelse les, je oefent met internationale medestudenten en binnen no time denk je zelfs in het Engels.