Specialisatie

Van producent naar consument

Om succesvol te kunnen zijn binnen de internationale handel van voedsel en bloemen, moet je inzicht hebben in de hele waardeketen van producent naar consument. Je bent in staat om in die keten te managen, verduurzamen, ondernemen en adviseren. Bovendien ken je de business van toeleveranciers en dienstverleners. In de opleiding leer je je bedrijfskundige kennis toe te passen op dat deel van de wereldeconomie dat haar geld verdient met voedsel en bloemen. Een boeiende internationale wereld gaat voor je open! 

Specialiseren

Binnen International Business in Food and Flowers kun je je eigen richting inslaan door je vakkenkeuze, je stage en je minor. Met behulp van je mentor maak je hiervoor een persoonlijk plan. Je hebt de keuze je gericht te focussen op het werkveld van Flower and Business of juist op Food and Business. Vervolgens geef je daar zelf je eigen kleur aan. Wil je expert worden in de im- en export van bloemen? Wil je een leidende rol nemen in duurzame initiatieven? Wil je financieel adviseur worden? Wil je AziĆ«- of Afrika-expert worden in de foodsector? Kortom: je hebt de regie over je toekomst zelf in handen.

International Business in Food and Flowers is een richting van de opleiding Bedrijfskunde en Agribusiness. In Leeuwarden kun je ook Bedrijfskunde en Agribusiness studeren. Daar kun je je specialiseren in Ondernemerschap of Bedrijfskunde. De opleiding in Leeuwarden is Nederlandstalig.

Studenten lopen in stationshal