Neem contact op!

Neem contact op!

Je hebt onze website bezocht. Je hebt misschien zelfs al de brochure gedownload. En het lijkt een leuke opleiding, maar je weet het nog niet zeker. Ja het is leuk om over de Bachelor International Business in Food and Flowers te lezen. Maar is het niet fijner om met een echt persoon te praten?

Dat kan! Wij zijn docente Debby Gudden en studente Saki Morita van IBFF en we zijn beschikbaar om met je te praten. We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen en alles te vragen wat je wilt weten over vakken, stages, carrièremogelijkheden, studeren bij Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL), echt alles. En jij mag kiezen hoe:

Whatsapp: stuur je vragen in via whatsapp chat, of vraag een videogesprek aan.
Debby: 0622536502
Saki: 008180 4798 755

Email: stel je liever je vragen via email?
Debby: Debby.Gudden@hvhl.nl
Saki: Saki.Morita@hvhl.nl

Skype: als je graag een Skype meeting wilt aanvragen, klik dan hier en selecteer International Business in Food and Flowers om een digitaal koffiemoment te regelen. Wij nemen dan contact met je op om een datum en tijd te kiezen.

Studente Saki kun je al je vragen in het Engels stellen, bij docente Debby mag het gewoon in het Nederlands. We kijken er naar uit je digitaal te ontmoeten!

Groetjes,
Saki & Debby