Service

Onderzoek

De lectoren van Van Hall Larenstein voeren samen met bedrijfsleven en organisaties, onderzoek uit aan product en proces. Pilotproducties kunnen op de apparatuur worden uitgevoerd. Het Food Application Centre for Technology (FACT) is bezig met de certificering, via het COKZ, tot een food grade faciliteit voor de fabrieksmatige bereiding van zuivelproducten. Naar verwachting is dat eind 2019 gerealiseerd. Neemt u contact op met een lector of de business developer van het FACT voor de mogelijkheden van het doen van onderzoek bij het FACT. Afhankelijk van de doelstellingen, budget en urgentie is het mogelijk om (een deel van) het onderzoek uit te voeren met studenten.

Huur van faciliteiten

U kunt met uw eigen operators gebruik maken van de faciliteiten. Na een korte instructie kunt u, met een goedgekeurd werkplan, uw eigen food grade pilot producties realiseren. Er is een operator en ondersteunend personeel aanwezig voor assistentie. Neemt u contact op met de Business developer van het FACT voor de mogelijkheden en tarieven.

Onderwijs

Van Hall Larenstein biedt gericht onderwijs in verschillende richtingen: bekijk het aanbod.

Nordwin College biedt voedings- en technische opleidingen aan in diverse richtingen: bekijk het aanbod.

Cursussen

Bekijk het aanbod van cursussen op Van Hall Larenstein en Nordwin

De centrale hal van het FACT in 360 graden