Uitnodiging: openingssymposium ‘Duurzame, Milde Processing’

05-10-2018


Hierbij nodigen we u van harte uit op woensdag 17 oktober 2018, van 10:00 – 17:00 uur, voor het symposium ‘Duurzame, Milde Processing’ ter gelegenheid van de opening van het Food Application Centre for Technology, het FACT. Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) organiseert het symposium in samenwerking met Dairy Valley. Tijdens dit symposium staat de vraag centraal of en hoe de zuivelindustrie op een milde wijze (waarbij de oorspronkelijke eigenschappen van melk zoveel mogelijk behouden blijven) duurzaam verkregen producten kan produceren die voldoen aan de steeds sterker wordende consumentenwens van “natuurlijk, vol van smaak, gezond en veilig”. Wat zijn de voordelen, eventuele consequenties en hoe moet dat dan (technologisch) gerealiseerd worden?

Aanmelden

Wilt u er ook graag bij zijn? Deelname aan het symposium is gratis, maar we verzoeken u vriendelijk om u aan te melden via www.hvhl.nl/fact. Hier vindt u ook meer informatie over het FACT.

Aanmelden voor het symposium Klik hier

Bekijk alvast updatevideo’s

In aanloop naar de opening van het FACT verschijnen regelmatig updatevideo’s over de voortgang, nieuw geplaatste apparatuur en meer. Bekijk in onze FACT-playlist al deze video’s en klik op “save playlist” om deze te blijven volgen, zodat u altijd op de hoogte blijft. Vanaf nu kunt u de eerste updates al bekijken.

Programma

Tijdens het symposium kunt u rekenen op een uitgebreid interactief programma met boeiende en actuele sprekers, interessante discussies, bijdragen van studenten en gelegenheid tot netwerken. Ter afsluiting van het symposium opent Johannes Kramer (Gedeputeerde Agro-Food bij Provinsje Fryslân) het nieuwe innovatiecentrum voor voedseltechnologie FACT en is er tijd voor u om het innovatiecentrum te bekijken. Wij kijken er naar uit om u op deze bijzondere dag te mogen verwelkomen.

Programma openingssymposium ‘Duurzame, Milde Processing’ Downloaden(pdf - 458kB)