Ervaar de WaterCampus

12-09-2018

Kom op zaterdag 22 september naar de WaterCampus Experience Day en laat je verrassen! Is het werkelijk waar dat de computers bij Wetsus draaien op energie gewonnen uit urine? En drinken de medewerkers daarom zoveel water? Stroomt er Leeuwarder rioolwater door het Waterapplicatiecentrum? En wat spoken die studenten van Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL), NHL Stenden, CEW, Nordwin en MBO Life Sciences daar eigenlijk uit in hun witte jassen? 

Het ene moment zit je midden in een sketch of voorstelling, het andere moment loop je langs borrelende en dampende proefopstellingen in de laboratoria van Wetsus en het Waterapplicatiecentrum. Of je ontmoet de mensen achter CIV Water, de Water Alliance en de startup-bedrijven in het WaterCampus Business Centre ‘Johannes de Doper’. Een ding is zeker, na deze dag zul je nooit meer hetzelfde aankijken tegen water!

Om 10.00 uur gaan alle deuren open, de WaterCampus Experience Day eindigt om 15.00 uur. Het programma is voor jong en oud en de toegang is gratis!

Meer info: https://www.watercampus.nl/ewtw2018/