Student Food Technology wint de Internationale X-culture Competitie

10-01-2017

Jorn Baan-Hofman, student Food Technology aan Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) heeft een eerste plek behaald bij de X-Culture competitie die georganiseerd wordt door de University of North Carolina. Samen met drie andere studenten uit de Oekraïne en de Verenigde Staten heeft hij een businessplan geschreven voor de Amerikaanse consultant ‘’Forcier’’,  die de Afrikaanse markt wil betreden.  Dat heeft zijn team zo goed gedaan dat zijn rapport gekozen werd boven de andere 732 rapporten die meededen aan deze internationale competitie.

In totaal hebben er 4,271 studenten van 127 verschillende universiteiten uit 39 verschillende landen meegedaan aan deze ronde van X-culture waaronder dus Jorn Baan-Hofman en 14 andere Food Technology studenten begeleid door Rob Warmenhoven en Joyce Polman. 

Jorn krijgt nu een ‘Best Team certificate’ en een uitnodiging aanwezig te zijn op het X-culture Symposium dat in november in Washington georganiseerd wordt. Tot nu toe heeft Jorn zijn mede groepsgenoten nog nooit ontmoet, er werd alleen virtueel gecommuniceerd onderling. Hopelijk gaat hij dus in november zijn mede-winnaars ontmoeten in real-life.