Master Innovative Dairy Chain Management krijgt goedkeuring Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie

24-10-2017

Goed nieuws, want de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) heeft de nieuwe professional master Innovative Dairy Chain Management (IDCM) goedgekeurd. Dit betekent dat Van Hall Larenstein een vierde geaccrediteerde master in huis heeft: drie in Velp en een primeur voor Leeuwarden.

Goedkeuring voor kick-off

De master IDCM richt zich op de gehele zuivelketen, waarbij de onderwerpen innovatie, dairy business ontwikkeling, verandermanagement, beleid/regie in de keten en kwaliteit aan bod komen. Daarnaast wordt er door de gehele master heen intensief aandacht besteed aan duurzaamheid en persoonlijke & professionele ontwikkeling. Het kernteam van de master is twee jaar druk bezig geweest met de voorbereidingen en met trots kan verteld worden dat zij nu met de eerste studenten van start zijn gegaan. Met de goedkeuring van de NVAO hadden zij zich geen beter begin kunnen bedenken.


De officiële kick-off van de master was dinsdag 3 oktober jl. en deze dag zijn ze vol energie en plezier ingegaan. De ochtend begon met introducerende colleges en ’s middags zijn de studenten en het kernteam samen op pad gegaan naar Dairy Campus. Hier werd direct aan een opdracht voor de opleiding gewerkt. Kortom, een geslaagde en enthousiaste eerste dag voor iedereen!