Winnaars ‘Groeipapier win-actie’ Operatie Steenbreek bekend

19-06-2015

De winnaars van de 'Groeipapier win-actie' zijn 10 juni bekend geworden. Groeipapiertjes zijn biologisch afbreekbare zaadmatjes. Operatie Steenbreek Leeuwarden had deze groeipapiertjes her en der uitgedeeld en daarbij de 'Groeipapier win-actie' uitgezet.

De 'Groeipapier win-actie'

Het zaadmatje wordt in de grond gestopt en de zaden ontkiemen na verloop van tijd. Mensen die meededen aan de actie, konden een foto van het resultaat inzenden. Uit de inzendingen zijn drie winnaars geselecteerd.

Winnaars

De eerste prijs is voor Atty de Boer uit Leeuwarden, de tweede prijs voor Savanna en Naomi Hardholt uit Dokkum en de derde prijs gaat naar de familie Houwing uit Lippenhuizen. De winnaars ontvangen binnenkort een Intratuin-cadeaukaart ter waarde van respectievelijk vijftig, dertig en twintig euro.

Operatie Steenbreek


Operatie Steenbreek wil met deze actie mensen winnen voor haar gedachtegoed: werken aan een gezonde, mooie en dus groene leefomgeving in de stad. 'Laat de opgekomen plantjes een begin zijn tot verdere vergroening en 'onttegeling' van de tuin!'

Ga voor meer activiteiten van Operatie Steenbreek naar de website van het Kenniscentrum Burgers en Biodiversiteit.