VO-HO Fryslan organiseert themadag voor docenten en TOA's

11-05-2015

VO-HO Fryslân organiseert op vrijdag 19 juni een docentendag bij Hogeschool VHL in Leeuwarden. De docentendag is bedoeld voor docenten en TOA's uit heel Nederland die werkzaam zijn in het voortgezet onderwijs, mbo en hbo. 
Het thema van de docentendag is 'Waar zout en zoet elkaar ontmoeten' en behandelt onze relatie met water en de zee. 
Aansluitingsnetwerk VO-HO Fryslân
Het aansluitingsnetwerk VO-HO Fryslân is het hele schooljaar actief voor leerlingen om hun aansluiting tussen voortgezet onderwijs en hoger onderwijs zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Over de docentendag
Voor alle docenten en TOA's heeft VO-HO Fryslân een diversiteit aan lezingen in petto, onder andere over getijdenenergie, vismigratie en blue energy. Verder zijn er workshops, informatiemarkten en rondleidingen in het nieuwe, nabijgelegen Wetsus-gebouw. Voorbeelden van interessante workshops zijn 'Ruimte voor de rivier' en 'Van idee naar 3D'. 

Praktische informatie en aanmelden
Geïnteresseerde docenten kunnen zich via de website van VO-HO Fryslân aanmelden voor de docentendag van 19 juni aanstaande. Daar is tevens meer informatie over de docentendag te vinden. Deze studiedag is gecertificeerd op www.registerleraar.nl. De deelnemers ontvangen een certificaat.

Trefwoorden: