VHL-studenten winnen Battle pitch

30-06-2015

Ieder semester strijden de studenten van de hbo-minoren Ondernemerschap om de titel: 'Student Entrepreneur of the Year'. Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL), Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool slaan dan de handen ineen om een mooi event neer te zetten waar ondernemerschap centraal staat.

Donderdag 18 juni werd deze Battle of the Schools weer gehouden. Dit keer in de Blokhuispoort in Leeuwarden.
Twee minuten

Namens VHL hebben Adielle Adamus en Mathieu VrijberghedeConingh (Ecohostel Aruba) en Esther Bobeldijk en Sylvie Theunissen (Rolstoelvriendelijke dieringangen) aan deze Battle pitch meegedaan. Voor 'n vakjury bestaande uit Jan Jacob Hilberdink, Klaas Pool en Chris van der Voorn) hebben ze 'n korte pitch van twee minuten gehouden en daarna de vragen van de jury beantwoord.

Gratis coaching en huur

Na een spannende strijd kwam het plan Ecohostel Aruba van Adiella en Mathieu als beste uit de bus. De jury vond het idee goed en gelijk uitvoerbaar en vond de pitch erg strak. De prijs voor Adelia en Mathieu is een maand gratis coaching en huur van een plek in Inquebator Leeuwarden in De Kanselarij. En niet te vergeten de wisselbeker, die een halfjaar in bezit is van VHL. Na afloop konden studenten en andere aanwezigen nog genieten van tosti's van Twosti Kever en de borrel. De tweede en derde plek waren voor Ivo de Wolff en Kornelis Koehoorn van NHL.

Trefwoorden: