Maatwerk Training en cursussen

Kennisoverdracht

Van Hall Larenstein Trainingen & Cursussen (T&C) gaat graag in op specifieke vragen van haar klanten. De mogelijkheden om cursussen in de gewenste vorm aan te bieden, maakt het voor de opdrachtgever aantrekkelijk met T&C in zee te gaan. Soms is een tweedaagse masterclass even effectief als een langdurige cursus. Het kan zijn, dat de opdrachtgever een bestaande cursus in-company wil aanbieden of dat actuele expertise op de werkvloer nodig is. Ook voor dit type maatwerk kunt u bij T&C terecht.
Daarnaast zijn er mogelijkheden om modulen van de opleidingsprogramma's van Van Hall Larenstein te volgen in contractonderwijs, waarbij per onderdeel naar de mogelijkheden en de samenhang gekeken wordt.

Wij zijn gericht op transfer van kennis die ontwikkeld is en wordt bij Van Hall Larenstein. Als dat in de vorm van evenementen of masterclasses kan, zal T&C dat op uw verzoek organiseren. Maatwerk is voor ons: mogelijkheden zoeken om optimaal in te gaan op uw vraag naar (actuele, op de praktijk gerichte) kennis.

Contact

Graag ontvangen wij uw vraag voor een maatwerkoplossing via info.tc@hvhl.nl