Cursussen in coronatijd

Van Hall Larenstein houdt de ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgt de adviezen van het RIVM, de Rijksoverheid, de GGD en andere deskundige diensten op.

Elke aanwezige, ook jij als cursist, wordt van tevoren geregistreerd. Zo zorgen we dat er nooit teveel mensen in de school aanwezig zijn.

Er is desinfecterende lotion aanwezig, gebruik deze ook. Draag een mondkapje wanneer je in de gemeenschappelijke ruimtes bent. Als je eenmaal zit te werken of te studeren, b.v. in de mediatheek, of in een klaslokaal, hoef je het mondkapje niet te dragen, omdat je dan anderhalve meter afstand kunt houden.

We verzoeken iedereen die het advies m.b.t. het dragen van mondkapjes op wil volgen, om zelf een exemplaar mee naar school te nemen. Mocht je er een keer om verlegen zitten, dan kun je hiervoor ook terecht bij de receptie op beide locaties. Vanaf 1 december 2020 is het mondkapje verplicht.

Cursussen kunnen tot een maximum aantal van 30 personen (inclusief docent) doorgang vinden op locatie. Ook de praktijklessen die buiten plaatsvinden mogen gewoon doorgaan.

De leslokalen zijn dusdanig ingericht dat 1,5 meter afstand van elkaar gehouden kan worden.

Sommige lessen worden online gegeven, meer informatie vind je op de pagina van de desbetreffende cursus.

Voor het contractonderwijs geldt dat de lessen in periode 1 en 2 (t/m januari 2021) voor 80% online plaatsvinden en voor 20% op locatie, in Leeuwarden en Velp.
Het welzijn van onze cursisten en medewerkers staat voorop!