Beheren van kwaliteitssytemen

In deze module staat het beheersen van kwaliteitssystemen centraal. Je kennis over kwaliteitssystemen wordt dan ook flink uitgebreid. Uiteindelijk krijg je inzicht in het opzetten en beoordelen van kwaliteitssystemen aan de hand van een uitgewerkte casus over een HACCP-plan. Alle lessen staan in het teken van dit plan en de toepassing daarvan, om zo de brug te vormen tussen theorie en praktijk. Onderdeel van de theorie is microbiologie. Naast basiskennis op het gebied van microbiologie wordt specifiek ingegaan op groeifactoren (in voedingsmiddelen) en verduurzaammethoden voor voedingsmiddelen. Na het verwerven van kennis en vaardigheden op het gebied van kwaliteitssystemen in een casus, maak je kennis met het systeem wat in jouw bedrijf gehanteerd wordt.

Mensen die deze module kiezen zijn vaak werkzaam bij een voedingsmiddelen bedrijf (van mkb tot multinational) in een functie zoals kwaliteitsmedewerker, procesoperator, productontwikkelaar of analist.

Praktische informatie

Locatie: Velp
Kosten: € 3.045,00
Cursusduur: 9 studiedagen (6-8 lesuren per week)
Startdatum: 5 februari 2025 (Velp)
Cursusdata: volgen nog
Toelatingseis: minimaal een afgeronde havo- of mbo-opleiding niveau 4 en na een intake gesprek met de module coördinator.

Deze module volgen? Schrijf je in