Basisvaardigheden

In deze module leer je een aantal basisvaardigheden: je leert relevante onderzoeksvragen te stellen; je bent in staat zelf de opdracht uit te voeren en je leert reflecteren op de verworven competenties.
Bij het onderdeel chemisch rekenen maak je kennis met chemische analyses en ligt de nadruk op hoe je analyses adequaat en juist kunt uitvoeren. Je maakt gebruik van zelfstudie lesmateriaal in Maple TA. Het onderdeel statistiek biedt structuur en verdieping bij de verwerking van data. De colleges worden ondersteund met diverse korte instructiefilmpjes. In de werkcolleges maak je gebruik van Excel. Bij het uitvoeren van een integrale opdracht ga je in je eigen bedrijf op zoek gaat naar een actueel onderzoeksproject dat raakvlakken heeft met chemie (bv. chemische analyses) en verwerking van onderzoeksgegevens. De projectopdracht werk je uit in een onderzoeksverslag. 

Mensen die deze module kiezen zijn vaak werkzaam bij een voedingsmiddelen bedrijf (van mkb tot multinational) in een functie zoals kwaliteitsmedewerker, procesoperator, productontwikkelaar of analist.
 

Praktische informatie

Locatie: Velp
Kosten: € 3.045,00
Cursusduur: 9 studiedagen (6-8 lesuren per week)
Startdatum: 4 september 2024
Cursusdata: volgen
Toelatingseis: minimaal een afgeronde havo- of mbo-opleiding niveau 4 en na een intakegesprek met de modulecoördinator.

Deze module volgen? Schrijf je in