Wat is de VVA?

De Vereniging van Afgestudeerden (VVA) Larenstein staat voor kennis, netwerk en informatie voor onze alumni.

Wat doet de VVA?

Kennis De VVA organiseert jaarlijks infodagen, lezingen, symposia, workshops, sollicitatietrainingen, arbeidsmarktonderzoeken of carrièredagen.

  • Netwerk Voor onze leden organiseren we vrijwel elke maand een excursie. De onderwerpen zijn divers en de locaties zijn verspreid over heel Nederland. Deze excursies zijn erg interessant en worden goed bezocht.
  • Informatie Eén keer per jaar ontvangen alle (ruim 14.500) afgestudeerden van Van Hall Larenstein de VVA Special krant. Ook geven we een alumnigids uit met de gegevens van de afgestudeerden van de afgelopen jaren en allerlei nuttige informatie.

Wat krijgen de leden?

Onze leden ontvangen vijf keer per jaar het VVA Magazine en kunnen fikse kortingen op abonnementen van vakbladen krijgen. In samenwerking met de studierichting Tuin- en Landschapsinrichting verzorgt de VVA het promotieblad Delta die naar de VVA leden wordt gestuurd die aan de opleiding T&L zijn afgestudeerd.

Geïnteresseerd?

Op onze website VVA-Larenstein.nl is alles na te lezen over de lidmaatschappen, excursies en verdere wetenswaardigheden. Ga snel naar de website van VVA.