Open avond locatie Velp

Datum 21-03-2024
Tijd 18:00 - 21:00
Organisator

Hogeschool Van Hall Larenstein

Locatie

HVHL Velp Larensteinselaan 26a 6882 CT Velp

Open avond 21 maart 2024 locatie Velp

Op donderdagavond 21 maart 2024 is het zover, dan staan de deuren wagenwijd voor jou open. Tussen 18:00 en 21:00 uur nemen we je mee naar de opleiding(en) van jouw keuze en stellen we je voor aan docenten en studenten. En misschien wel het belangrijkste: kun je de sfeer proeven op onze locatie. Kortom, alles om ervoor te zorgen dat jij na afloop met een gerust hart je definitieve studiekeuze kunt maken. 

Open avond 21 maart 2024 Direct aanmelden

In Velp vind je de opleidingen:
Bos- en Natuurbeheer * Dier- en Veehouderij (Animals, Society and Business en Equine, Sports and Business) * ad Diermanagement * International Agribusiness and Trade * International Development Management * Land- en Watermanagement * Management van de Leefomgeving * Tuin- en Landschapsinrichting * Voedingsmiddelentechnologie * Master Duurzame Gebiedstransities * Master River Delta Development

Voorbereiding

De meeste scholieren hebben best wat vragen, want op een hbo gaat het allemaal wat anders dan op je huidige school. Goed voorbereiden kan je helpen om jouw vragen beter te beantwoorden. Bekijk bijvoorbeeld samen met je ouders of verzorgers de informatie op onze opleidingspagina's en bereid vragen voor die je aan de docenten en of studenten wilt stellen. Wist je bijvoorbeeld dat er ook meeloopdagen zijn voor als je nog meer wilt weten of meemaken? Of dat HVHL kan helpen met je profielwerkstuk?

Praat met onze studenten

Onze studenten zijn echte ervaringsdeskundigen die je een goed beeld kunnen geven van wat je te wachten staat als je voor één van onze opleidingen kiest. Daarnaast kunnen ze je ook veel vertellen over het bruisende studentenleven en de leuke dingen die jou te wachten staan.