Open avond locatie Leeuwarden

Datum 06-06-2024
Tijd 18:00 - 21:00
Organisator

Hogeschool Van Hall Larenstein

Locatie

HVHL Leeuwarden Agora 1 8934 CJ Leeuwarden

Open avond 6 juni 2024 Direct aanmelden

Open avond 6 juni 2024 locatie Leeuwarden

Op donderdag 6 juni is het zover, dan staan de deuren wagenwijd voor jou open. Tussen 18:00 en 21:00 uur nemen we je mee naar de opleiding(en) van jouw keuze en stellen we je voor aan docenten en studenten. En misschien wel het belangrijkste: kun je de sfeer proeven op onze locatie. Kortom, alles om ervoor te zorgen dat jij na afloop met een gerust hart je definitieve studiekeuze kunt maken. 

In Leeuwarden vind je de opleidingen: 
* ad Melkveehouderij *ad Omgevingskunde (deeltijd) * Bedrijfskunde & Agribusiness * Biotechnologie * Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek * Chemische Technologie * Chemie * Dier- en Veehouderij * Diermanagement *  *Forensisch Laboratoriumonderzoek * Innovatieve Plantenteelt * Kust- en Zeemanagement *  Management van de Leefomgeving * Milieukunde * Voedingsmiddelentechnologie

Voorbereiding

De meeste scholieren hebben best wat vragen, want op een hbo gaat het allemaal wat anders dan op je huidige school. Goed voorbereiden kan je helpen om jouw vragen beter te beantwoorden. Bekijk bijvoorbeeld samen met je ouders of verzorgers de informatie op onze opleidingspagina's en bereid vragen voor die je aan de docenten en of studenten wilt stellen. Wist je bijvoorbeeld dat er ook meeloopdagen zijn voor als je nog meer wilt weten of meemaken? Of dat HVHL kan helpen met je profielwerkstuk?

Praat met onze studenten

Onze studenten zijn echte ervaringsdeskundigen die je een goed beeld kunnen geven van wat je te wachten staat als je voor één van onze opleidingen kiest. Daarnaast kunnen ze je ook veel vertellen over het bruisende studentenleven en de leuke dingen die jou te wachten staan.