Open dag locatie Leeuwarden

Datum 04-02-2023
Tijd 10:00 - 15:00
Organisator

Van Hall Larenstein

Locatie

HVHL Leeuwarden Agora 1 8934 CJ Leeuwarden

Open dag 4 februari 2023 Direct aanmelden

Kom op zaterdag 4 februari 2023 naar de Open dag in Leeuwarden van 10.00 - 15.00 uur. Laat je deze dag inspireren door de praktijkverhalen van onze studenten, docenten, afgestudeerden en professionals.

Welkom bij Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) en leuk dat je geïnteresseerd bent in een Open Dag. Tijdens een Open Dag vertellen docenten en studenten jou wat je maar wilt weten en ook wat je weten móet voor je aan je opleiding in Leeuwarden (of Velp) begint. Je krijgt een beeld van de school en de docenten, van de studie en het onderzoek dat je kan doen én van je werk in de toekomst. Zo weet jij wat je kunt verwachten, hoe de studie is opgebouwd en wat je er later mee kunt. Dat maakt kiezen al een stukje makkelijker.

Voorbereiding

De meeste scholieren hebben best wat vragen, want op een hbo gaat het allemaal wat anders dan op je huidige school. Goed voorbereiden kan je helpen om jouw vragen beter te beantwoorden. Bekijk bijvoorbeeld samen met je ouders of verzorgers de informatie op onze opleidingspagina's en bereid vragen voor die je aan de docenten en of studenten wilt stellen. Wist je bijvoorbeeld dat er ook meeloopdagen zijn voor als je nog meer wilt weten of meemaken? Of dat HVHL kan helpen met je profielwerkstuk?

Praat met onze studenten

Onze studenten zijn echte ervaringsdeskundigen die je een goed beeld kunnen geven van wat je te wachten staat als je voor één van onze opleidingen kiest. Daarnaast kunnen ze je ook veel vertellen over het bruisende studentenleven en de leuke dingen die jou te wachten staan.

In Leeuwarden vind je de opleidingen: 
* ad Melkveehouderij *ad Omgevingskunde (deeltijd) * Bedrijfskunde & Agribusiness * Biotechnologie * Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek * Chemische Technologie * Chemie * Dier- en Veehouderij * Diermanagement *  *Forensisch Laboratoriumonderzoek * Innovatieve Plantenteelt * International Business * Kust- en Zeemanagement *  Management van de Leefomgeving * Milieukunde * Voedingsmiddelentechnologie