Webinar: 'Het boerenerf, meer dan alleen melk'

Datum 27-01-2022
Tijd 19:30 - 21:00
Organisator

Studenten Dier- en Veehouderij

Locatie

Toekomstvisie van jonge agrariërs die studeren aan Hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden. Sluit aan en praat mee!

Het is duidelijker dan ooit dat er grote veranderingen aan zitten te komen in de melkveehouderij. Ondernemers zijn gewend om in te spelen op deze veranderende omgeving. Door de constante verandering van wet- en regelgeving is de ondernemer van vandaag al heel erg bezig met wat de toekomst brengt.

Derdejaars studenten Dier- en Veehouderij gingen met toekomstideeën aan de slag. Dit resulteerde in veel verrassende en innovatieve ideeën. Op 27 januari van 19:30 – 22:00 uur worden deze ideeën gepresenteerd en aangevuld door gastsprekers uit het vakgebied.

Vier deskundige gastsprekers komen deze avond hun visie en ideeën geven. De eerste is Klaas de Jong, een echte zuivelkenner die weet waarop de markt reageert en ons zal vertellen over de toekomstige zuivelmarkt. Ook Reijer Rotgans schuift aan als jonge ondernemer die zijn eigen ‘Wieringerweide zuivel’ vermarkt. Hij ziet innovatie als dé sleutel naar een toekomstbestendig bedrijf. Sergio Ooijens van Lely komt vertellen hoe de Lely Orbiter kan bijdragen aan deze innovatieve ontwikkelingen. Tot slot sluit Henry van Ittersum van Euro Koe Idee aan. Hij geeft zijn visie op toekomstbestendige melkveebedrijven.

Meer informatie over dit symposium is te vinden op Facebook, aanmelden kan via DEZE LINK.

Deelnemen aan dit webinar? Meld je aan!