Samen voor Natuur 23 april 2021

Datum 23-04-2021
Tijd 00:00
Organisator

Van Hall Larenstein

Locatie

Het symposium Samen voor Natuur dat gepland stond op 23 april kan gezien de voortdurende coronaomstandigheden niet op locatie doorgaan. Er is besloten om dit uit te stellen naar woensdagmiddag 15 september 2021. Een symposium met het thema wandelen kan volgens ons namelijk niet online plaatsvinden. Op 23 april hebben we wel een leuk voorproefje.

Podcasts te beluisteren vanaf 23 april 2021

Op vrijdag 23 april gaat de Samen voor Natuur-wandeling van start. Een zelfgekozen wandeling in de eigen omgeving. Hoe fijn is dat! En dat onder begeleiding van interessante podcasts. Deze wandeldag wordt gelijktijdig een onderzoeksdag. Voorafgaand en direct na de wandeling vragen we je een enquĂȘte in te vullen. Met als doel: effecten meten. Wat doet een wandeling in de natuur met de 'mood'. We zijn benieuwd naar je wandelervaring. Heb je een mooie foto gemaakt? Ben je verrast door de begeleiding en de opdrachten in de podcasts? Deel je ervaring in het online gastenboek.

Wandelen als actueel thema voor het symposium in september

Wandelen als actueel thema voor het symposium in september 2021. Tijdens dit symposium worden het belang en de effecten van wandelen door diverse sprekers toegelicht. Tijdens enkele workshops gaan deelnemers op zoek naar inspiratie en verdieping.

Aanmelden en programma 15 september 2021

In juni is het definitieve programma bekend. Aanmelden voor het symposium van 15 september 2021 is nu al mogelijk. Deelname is gratis.

Alvast veel wandelplezier!

Samen voor Natuur 23 april 2021 Klik hier
Aanmelden Samen voor Natuur 15 september 2021 Meld je hier aan