Vooraankondiging: Samen voor Natuur 23 april 2021

Datum 23-04-2021
Tijd 00:00
Organisator

Van Hall Larenstein

Locatie

Hierbij nodigen we u van harte uit voor het symposium ‘Samen voor Natuur’ met als thema ‘Wandelen in de natuur’. Deze editie vindt plaats op vrijdagmiddag 23 april 2021.

Thema: Wandelen in de natuur.

Het symposium staat in het teken van een veel beoefende buitenactiviteit: wandelen. Tijdens de bijeenkomst worden het belang en de effecten van wandelen door onze sprekers en in workshops toegelicht. Dat wandelen goed is voor lichaam en geest, en voor binding met de natuur zorgt, wordt steeds duidelijker. De coronapandemie heeft dat beeld nog verder versterkt. Wandelen zorgt voor ontspanning, bezinning, verbinding: kunnen we al wandelend de wereld verbeteren?

Op locatie, tenzij

Het symposium zal plaatsvinden op het landgoed van Hogeschool van Hall Larenstein in Velp, waarbij het landgoed decor is van vele wandel gerelateerde workshops. Als dit door omstandigheden niet mogelijk is wordt het symposium verplaatst naar een online omgeving.

Programma volgt

Op dit moment is het programma nog volop in ontwikkeling, in het voorjaar volgt een definitieve uitnodiging. Deelname aan het symposium is gratis.

Kent u geïnteresseerden die bij het congres aanwezig zouden willen zijn? Delen van deze vooraankondiging wordt zeer gewaardeerd. Hopelijk tot ziens op 23 april!