Lezing uit reeks 'Bio Beauty' spreker: Judith van der Poel

Datum 30-09-2021
Tijd 19:00 - 20:30
Organisator

Hogeschool Van Hall Larenstein

Locatie

De opleiding Tuin- en landschapsinrichting organiseert aan het begin van het studiejaar 2021-2022 een inspirerende lezingenreeks met als titel Bio Beauty’.

Het ontwikkelen van meer biodiversiteit is een steeds belangrijker wordende doelstelling bij het werk van landschapsarchitecten. Als integraal werkende ontwerpers zijn landschapsarchitecten bij uitstek in staat om dit onderwerp te koppelen aan andere ontwerpdoelstellingen. In deze lezingenreeks staan de esthetische, ruimtelijke en belevingsaspecten van het ontwerpen aan en met biodiversiteit centraal. Op vijf donderdagavonden zullen de sprekers hun ziens- en werkwijzen met betrekking tot dit onderwerp presenteren. Iedereen is van harte welkom om online de lezingen te volgen!

De sprekers representeren de breedte en actualiteit van het werkveld van de Tuin- en Landschapsontwerper en hebben allen een bijzondere en eigen kijk op het centrale thema van deze lezingenreeks; ‘Bio Beauty’.

Donderdag 30 september 2021:

Judith van der Poel is landschapsarchitect en directeur van Niek Roozen Landscape. Het bureau wil met hun werk bijdragen aan een groenere en gezondere wereld. Hun werk voor de Floriade 2022 in Almere is daarvan een actueel voorbeeld.

Data

Lezing door

Link naar livestream

Do. 30 sept.

Judith van der Poel (Niek Roozen Landscape)

livestream lezing 4