Lezing uit reeks 'Bio Beauty' spreker: Dirk Sijmons

Datum 07-10-2021
Tijd 19:00 - 20:30
Organisator

Hogeschool Van Hall Larenstein

Locatie

De opleiding Tuin- en landschapsinrichting organiseert aan het begin van het studiejaar 2021-2022 een inspirerende lezingenreeks met als titel Bio Beauty’.

Het ontwikkelen van meer biodiversiteit is een steeds belangrijker wordende doelstelling bij het werk van landschapsarchitecten. Als integraal werkende ontwerpers zijn landschapsarchitecten bij uitstek in staat om dit onderwerp te koppelen aan andere ontwerpdoelstellingen. In deze lezingenreeks staan de esthetische, ruimtelijke en belevingsaspecten van het ontwerpen aan en met biodiversiteit centraal. Op vijf donderdagavonden zullen de sprekers hun ziens- en werkwijzen met betrekking tot dit onderwerp presenteren. Iedereen is van harte welkom om online de lezingen te volgen!

De sprekers representeren de breedte en actualiteit van het werkveld van de Tuin- en Landschapsontwerper en hebben allen een bijzondere en eigen kijk op het centrale thema van deze lezingenreeks; ‘Bio Beauty’.

Donderdag 7 oktober 2021:

Dirk Sijmons is landschapsarchitect en (mede)oprichter/voormalig (mede)directeur van H+N+S Landschapsarchitecten. Hij heeft als voormalig hoogleraar Environmental Design aan de TU Delft en voormalig Rijksadviseur voor het Landschap een sterke visie over hoe de stad en het landschap zich meer biodivers zou kunnen ontwikkelen.

Data

Lezing door

Link naar livestream

Do. 7 okt.

Dirk Sijmons (H+N+S Landschapsarchitecten)

livestream lezing 5