Feestelijke lancering Centre of Expertise Groen

Datum 22-04-2021
Tijd 15:30 - 17:00
Organisator

Centre of Expertise (CoE) Groen

Locatie

Op 22 april vieren we de officiƫle lancering van het Centre of Expertise (CoE) Groen met een inspirerende online bijeenkomst.

Het CoE Groen is het samenwerkingsverband voor praktijkgericht onderzoek van de vier groene hogescholen: Aeres Hogeschool, HAS Hogeschool, Hogeschool Inholland en Hogeschool Van Hall Larenstein, in nauwe samenwerking met diverse stakeholders. Het CoE is in 2019 gestart. De infrastructuur staat en we hebben onlangs de toekenning gekregen van de SPRONG Groen subsidie. Vanaf nu kunnen we de ambities krachtig en voortvarend verder ten uitvoer brengen, samen met onze partners.

Reden genoeg voor een feestje!

Tijdens deze bijeenkomst betrekken wij je bij de ontwikkelingen en de toekomst. Waar liggen de kansen om de transitie-opgaven nog verder te versnellen door praktijkgericht onderzoek? Wat is het perspectief van de verschillende stakeholders, waar vinden we elkaar en kunnen we samen nog meer vaart maken?.

We gaan in gesprek tijdens een sprankelend digitaal event dat ruimte geeft voor debat, netwerken, ontmoeten en kenniscreatie. Live vanuit de studio en met interactie in workshops voor de deelnemers thuis.

Met lectoren, onderzoekers, met samenwerkingspartners en een breder netwerk van belanghebbenden, met bestuurders van de hogescholen, het Ministerie van LNV, Regieorgaan SIA, onder begeleiding van de leden van het managementteam CoE Groen.